UDSTILLINGEN - BIENNALEN 2004


Biennalen 2004 for kunsthåndværk og design, vises på Trapholt fra den 10. september til den 21. november 2004 og på Nordjyllands Kunstmuseum fra den 3. december til den 16. januar 2005.

Til Biennalen 2004 indsendte 249 personer skitser eller dias til bedømmelse, heraf valgte kuratorerne 88 udstillere, der viser ialt 350 værker.

Kurator gruppen for Biennalen 2004 vil vise mangfoldigheden på den danske design og kunsthåndværker scene. Fra første møde var der enighed om , at vi ville "det hele", at vi ikke ville opsætte en udstilling, hvor få genstande - stående eller liggende - skulle sole sig i syntaktisk præcision og "eksklusivt" cut af scenen nu og her.

Som noget nyt var der i år mulighed for at indsende skitseprojekter, hvilket har gjort kurateringen spændende, omfattende og diskussionsfyldt. Niveauet på de mange indsendte projekter har været høj, varieret og udfordrende. Det afspejles i vores udvælgelses og udstillingskoncept, hvor vi bevidst har været rundt i krogene, uden at gå på kompromis med det vi betragter som høj kvalitet inden for de forskellige genrer.

Kuratorer og udstillingsarkitekter

Arkitekt Karen Kjærgaard
Guldsmed Ulrik Jungersen
Tekstildesigner Astrid Krogh

UDSTILLERE
KATALOGET